Om oss

Ägare

MatsNilsson Mats Nilsson

Mats har jobbat som kock, köksmästare och restaurangchef i mer än 20 år. På meritlistan finns anställningar på bland annat Villa Söderås i Lidingö, Stenungsbaden yacht club i Stenungsund, Lottas kök och Nordkalotten hotell & restaurang i Luleå.

Under de senaste åren har Mats arbetat som köksmästare inom koncernen Pite havsbad, där har han haft ansvaret för Arctic hotel, Hotell Bodensia och Nordkalotten hotell & restaurang.

Förutom utbildningen på Hotell och restaurangprogrammet i Luleå har Mats även ledarskapsutbildning, haccp och andra utbildningar innanför västen.

Som person är Mats en trygg norrlänning som trivs bäst i naturen, helst med familjen i stugan utanför Arjeplog och gärna med ett flugspö i handen.

 

Personal

Marcus Katajamaa MarcusKatajamaa

Marcus är Restaurangproffsens senaste stjärna. Han har genomgått utbildning till kock på Hotell- och restaurangprogrammet i Luleå. Efter utbildningen har Marcus jobbat på Nordkalotten Hotell och konferens. På meritlistan finns även fyra år som ansvarig kock på Jockfalls camping.

 

Patrik Nordqvist PatrikNordqvist

Patrik återvänder till Restaurangproffsen efter en sejour på Allstar där han jobbat som köksmästare. Patrik har jobbat som kock i 10 år. Gick Hotell och Restaurang programmet i Gällivare. Karriären startade på hotell Gästis i Jokkmokk. Har även jobbat som  köksansvarig på hotell Porjus i ett års tid innan han flyttade till Luleå för att jobba på  Allstar, Olivers och BBB. På fritiden är det mest ishockey som gäller, tränar och spelar dock inte ishockey något mer. Favoritlagen är Luleå hockey och Detroit Red Wings.

Robin Isaksson RobinIsaksson_113x113px

Robin fick sin utbildning på Hotell och Restaurangprogrammet i Boden. Efter utbildningen har han jobbat på flera restauranger i både Boden och Luleå för att sedan bege sig ut på en vandring i fjällvärlden där det blivit jobb på ett antal turistorter så som Björkliden fjällby, Kåbdalis, Dundret samt en sväng till Geiranger i Norge. Förutom att stå i köket så är sport en stor del av hans liv, Robin har bland annat spelat handboll på olika nivåer.